Unikke forlovelsesringe i Odense – både diskrete og elegante forlovelsesringe til kvinder og til mænd

Smukke forlovelsesringe i Odense

Et frieri er en meget stor og personlig begivenhed mellem to mennesker. Der er ingen opskrift på det perfekte frieri, men opskriften på den perfekte ring finder du måske hos mig.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige forlovelsesring, fordi det afhænger fuldstændig af den person, der skal bære den. Derfor er ringen i sig selv unik, fordi den er nøje udvalgt til den udkårne.

Jeg ved, at en forlovelsesring er forbundet med mange følelser, hvilket jeg lader komme til udtryk i mine unikke design.

Forlovelsesringe til herrer

Det er kun fantasien der sætter grænser for valget af ring. Jeg oplever dog ofte, at mænd vælger en, der er både enkel og tidløs. Nogle mænd foretrækker en helt glat ring, andre vælger en lille detalje i form af en særlig slibning eller en sten.

Når mænd vælger ringe med sten, er ringen oftest en model, der kaldes pladering (en fingerring med plade). Den kan laves i mange forskellige design, både med og uden sten. Jeg fremstiller forlovelsesringe til herrer i både guld, sølv og hvidguld.

Forlovelsesringe til kvinder

Både allianceringen, solitaireringen og rosetringen er populære som forlovelsesringe til kvinder.

Solitaire- og rosetringen er begge enstensringe, men de har forskellige fatninger. Solitaireringen har typisk en høj grabbefatning, som holder stenen, hvorimod en rosetring har fået sit navn, fordi stenen er indfattet i en rosetlignende fatning.

Allianceringen har flere sten, som kan være indfattet i høje eller lave grabbefatninger eller carréfatninger. Ringen gøres unik med valg af sten eller specielt udformede grabber. Ringene laves naturligvis både i sølv, guld og hvidguld.

Design din egen forlovelsesring

I min guldsmedje i Odense har jeg et lille udvalg af smukke og unikke ringe, jeg selv har designet og fremstillet. Men måske har I selv designet den perfekte ring og har brug for at få den fremstillet?

Den opgave udfører jeg meget gerne, og I kan til enhver tid komme ind i butikken og fortælle om jeres ideer og behov. Sammensætningen af ringtype, fatning, sten og materiale er det, der gør jeres ringe unikke. Mulighederne er uendelige, og sammen kan vi skabe de perfekte forlovelsesringe til netop jer.