Smykker til kvinder i Odense – smukke kvindesmykker efter dit ønske

Smykker til kvinder

For mange kvinder er det en daglig del af påklædningen at vælge smykker, der passer til resten.

Smykkerne udtrykker, ligesom tøjet, en personlig stil. Mange kvinder har både hverdags- og festsmykker, og de glæder sig over at tage dem på.

Derfor er smykker til kvinder næsten altid en god gaveidé, især hvis de er unikke og særligt udvalgte, hvad enten det er armbånd, guldringe, sølvkæder, sølvsmykker eller guldsmykker – med eller uden sten.

Diamanthalskæder til kvinder

I 1953 sang Marilyn Monroe ”Diamonds Are a Girl’s Best Friend”, og smukke diamanter går aldrig af mode. Disse funklende sten gør noget helt særligt ved et smykke.

Som guldsmed i Odense har jeg fremstillet mange diamanthalskæder, fingerringe og øreringe, og det eneste, jeg kan sige med sikkerhed gør sig gældende for alle diamantsmykker til kvinder, er, at stilen afhænger af den, der skal bære smykket.

En halskæde med en enkelt diamant kan være utrolig elegant, ligesom en kæde med flere diamanter kan skabe et enormt blikfang.

Diamanter benyttes både i guldsmykker og sølvsmykker, sølvkæder, guldringe, armbånd og fingerringe. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Armbånd med gravering til kvinder

Min erfaring er, at en af de gaver, der sjældent slår fejl, er smykker med gravering. Det er som oftest halskæder, fingerringe og armbånd med gravering, jeg får bestillinger på.

Et armbånd med gravering kan have flere design. Det kan f.eks. være en kæde i guld eller sølv med en lille plade med indgravering. Det kan også være et fast armbånd, for eksempel med en eller flere sten i.

Jeg kan både lave gravering på indersiden og på ydersiden af smykket. Når jeg laver halskæder med gravering, er graveringen oftest på et vedhæng. En halskæde med et hjertevedhæng med gravering bringer efter sigende lykke hos modtageren.

Sidst – men bestemt ikke mindst – er den helt klassiske løsning med gravering i forlovelsesringe og vielsesringe. Det kan eksempelvis være datoer, navne eller en lille hilsen.

Alle mine smykker er håndlavede og unikke, og med en gravering får du ydermere et smykke, som er skabt udelukkende til modtageren.