Unikke håndlavede smykker i Odense C – jeg har kunder fra Svendborg, Middelfart og hele Fyn

Smukke håndlavede smykker i Odense

Jeg startede med at lave smykker som 13-årig, og jeg har været i ædelmetallernes fantastiske verden lige siden. Håndlavede smykker er min store passion, og det var derfor også en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg åbnede min butik og værksted i Overgade 44 i Odense C på Fyn.

Jeg kan med glæde konstatere, at mine kunder deler min begejstring og er glade for mit håndværk.

Unikke eksklusive brudesmykker

Forskellige typer smykker er ofte noget, der forbindes med store og særlige begivenheder. Det gælder som gaver såvel som personlige indkøb. Dette gør sig specielt også gældende ved bryllupper.

Bruden får ofte fremstillet et smykkesæt, som er særligt designet til den store dag.

Disse særlige brudesmykker kan være enten eksklusive og iøjefaldende eller mere diskrete alt efter ønske. Det kommer nemlig helt an på bruden, der skal bære dem. Når du bestiller et brudesmykke hos mig, får du et smykke, der er unikt, og som du selv kan være med til at designe.

Smykker med gravering

Et smykke med gravering er en smuk og personlig gave, og det er meget populært. At det er populært, betyder dog ikke, at det ikke samtidig kan være både unikt og særligt.

En personlig indgravering vil altid være speciel, og hvis smykket tilmed er særligt udvalgt, udgør det en helt fantastisk gave, som varer resten af livet.

Smykker med gravering gives både til mænd og kvinder. Til mænd oplever jeg tit, at der er tale om armbånd og fingerringe. Til kvinder er det ligeledes armbånd og fingerringe, men også armbånd eller halskæder, hvor graveringen for eksempel er lavet på et vedhæng.

Smukke smykker til kvinder

Smykker til kvinder har gennem tiden været den perfekte og klassiske gave. I vores tid har kvinder altid været meget betagede af netop dette, og det gælder både børn, unge og voksne kvinder.

Flotte accessories kan være det, der sætter prikken over i’et, når man ønsker at udtrykke en bestemt stil. Du kan læse mere om smykker til kvinder her.

Herresmykker

Herresmykker er ofte af en mere diskret karakter end dem til kvinder. Mænd bærer som regel heller ikke lige så mange smykker som kvinder, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at mænd ikke går op i det.

Udvalget til mænd er både støt voksende og lige så smukt som udvalget til kvinder. Du kan læse meget mere om, hvad jeg tilbyder inden for smykker til mænd her.