Flotte smykker til mænd – find de perfekte herresmykker i Odense her

Smykker til mænd

Når man ser på historien, har mænd i forskellige tidsaldre i høj grad båret smykker. Det er dog ikke noget, der har været synderligt udpræget i 1900-tallet. Heldigvis har nutidens mænd igen fået øjnene op for, at kvinder ikke har eneret på at bære smykker.

I løbet af det sidste årti er mænd begyndt at tilføre smykker til deres personlige stil. Det er altså ikke længere kun vielsesringen på fingeren, men også armbånd, halskæder og øreringe.

Hvis man tror, at mænd ikke går op i smykker, eller ved hvad der tiltaler dem, så tager man fejl. Mange mænd er nemlig meget stilsikre, når det kommer til smykkevalg, hvilket også afspejles i det store udvalg, der efterhånden findes til mænd.

Herresmykker med gravering

Det er oplagt at få gravering i forlovelsesringe og vielsesringe, men hvorfor stoppe der? Smykker med gravering kan være en smuk gave til den eneste ene ved en særlig anledning. Jeg oplever ofte, at der er efterspørgsel på armbånd med gravering, men også halskæder er populære.

Jeg har lavet mange forskellige typer halskæder, ofte med en lille plade med en personlig indgravering.

Halskæder, armbånd og øreringe til mænd

Der findes mange typer af halskæder og armbånd til mænd. Det er typisk den slags smykke, som man har på hele tiden. Derfor er det også en god idé at tage sig tid til at vælge det rigtige.

Ankerkæden og kongekæden er populære både som armbånd og halskæder, men der findes et utrolig bredt udvalgt af kæder, og du skal nok finde den helt rigtige. Der er sjældent sten i kæder til mænd, men det er der til gengæld ofte i øreringene.

Min portefølje af øreringe til mænd indeholder både den helt enkle ring og stiftøreringe med smukke sten.

Andre accessoires, som er et oplagt gavevalg til manden, er manchetknapper og slipsenåle. Her er mulighed for at lave nogle utrolig smukke guldsmykker til mænd, og det er samtidig en meget personlig gave til manden, der måske ikke bærer andre smykker.

Ringe og vielsesringe til mænd

Vielsesringe og forlovelsesringe bæres både af mænd og kvinder. Der er dog typisk stor forskel på ringenes design. Læs mere om vielsesringe her eller om forlovelsesringe her.

Udvalget af ringe til mænd er dog langtfra begrænset til vielses- og forlovelsesringe.

Jeg har lavet mange specielle og unikke ringe, og min erfaring er, at mænd ofte falder for en ring med pladering. De kan være enten hule eller massive, og muligheden for detaljer er uendelige.

Herresmykker i Odense? Kontakt mig

I min smykkeforretning i Odense har jeg et lille udvalg af herresmykker, og der kommer løbende flere nye til.

Som guldsmed fremstiller jeg mine egne design, men størstedelen af de smykker, jeg fremstiller, er baseret på, at kunden og jeg sammen finder frem til det helt rigtige.

Du får altså et unikt herresmykke, som kun findes i det ene eksemplar. Kom ind i butikken og få en snak om, hvilket smykke du lige præcis ønsker.