Guld- og sølvdesign hos din lokale smykkedesigner i Odense

Aytek Gergin – din smykkedesigner i Odense

Når man arbejder professionelt med guld og sølv, ved man en masse om de materialer, der arbejdes med. Det kan også være rart for køberen at kende lidt til de udtryk, der går igen, når man taler om guld og sølv.

Guldsmykker findes i forskellig karat, der henviser til hårdheden og renheden af guldet. 24 karat guld er det reneste, men det bruges ikke til at fremstille smykker, fordi det simpelthen er for blødt. For at opnå hårdhed og mere forbrugervenlige priser tilsættes guldet forskellige former for metaller. Man fremstiller typisk smykker af 8, 14 eller 18 karat guld. Jo lavere karat, jo hårdere.

Farven på guld kan også være meget forskellig. Den afhænger af, hvilket metal der er iblandet guldet. Ofte blander man guld med kobber og sølv. Mængden af kobber afgør, hvor rosa guldet bliver.

Hvidguld derimod blandes med hvide metaller, f.eks. platin og sølv. Man bestemmer altså selv, hvilken farve man ønsker guldet i, og som smykkedesigner giver det en stor kreativ frihed.

Det bliver mere og mere populært, at et smykke består af flere forskellige farver guld, hvilket medvirker til, at mulighederne for unikke design er stort set uendelige.

Design dit eget smykke med sten, perler, guld eller sølv

Når du bestiller et produkt hos mig, er der som udgangspunkt ingen grænser for udformningen. Du kan selv være med, helt ned til mindste detalje af designet. Du kan også fortælle mig om dine idéer og overlade designet til mig.

Jeg værdsætter begge fremgangsmåder og stræber altid efter at opnå et resultat, der gør mine kunder glade og tilfredse.

Aytek Gergin – ung dansk smykkedesigner

Enhver designer har sin egen stil, og jeg er ingen undtagelse. Når jeg arbejder på min egen kollektion, skaber jeg et særligt udtryk. I mit smykkeværksted i Odense arbejder jeg hele tiden på at udvikle mine egne design sideløbende med, at jeg arbejder med mine kunders bestillingsvarer.

Jeg går som guldsmed aldrig på kompromis med håndværk og kvalitet, og jeg er først tilfreds, når alle detaljer og finish er fuldstændig perfekte. Desuden lægger jeg stor vægt på at fremstille håndlavede smykker, der er behagelige at have på.