Smykkefremstilling i Odense – jeg tilbyder alle former for smykker i guld, sølv og hvidguld

Om min smykkefremstilling i Odense

I 2017 åbnede jeg mit værksted og smykkebutik i Odense i Overgade 17. Her finder du mig oftest i værkstedet, hvor jeg er i gang med at fremstille bestilte unikke smykker.

Det er nemlig de unikke smykker, jeg bruger det meste af min tid på at lave. Det betyder imidlertid også, at mit sortiment af færdige håndlavede smykker i butikken er begrænset til et lille udvalg.

Jeg har til gengæld billeder i en stor portefølje fra tidligere smykkefremstilling. På den måde har du rig mulighed for at se mine værker og få inspiration herfra.

Vielsesringe: Vielsesringe fremstilles ofte af enten guld, hvidguld eller rødguld. Ofte har de to ringe et udtryk, der binder dem sammen.

Forlovelsesringe: Det er forskelligt fra par til par, om det er begge, der bærer forlovelsesringen, eller om det kun er kvinden. Men uanset hvad, er mulighederne for designet uendelige.

Kæder: Både mænd og kvinder bærer kæder i form af halskæder og armbånd, og der findes mange forskellige typer af kæder. Jeg fremstiller kæder i alle ædelmetaller, både med og uden sten samt med perler.

Ringe og øreringe: Jeg fremstiller ringe og øreringe til både mænd og kvinder. Dette er en type smykke, hvor man i høj grad kan lege med en blanding af materialer, slibning, fatning og sten, og hvor der kan skabes noget smukt og unikt.

Manchetknapper og slipsenåle: Disse sætter prikken over i’et på jakkesættet.

Fremstilling af smykker – danmarksmester og nordisk mester i 2015

For mig er smykkefremstilling det samme som produktion af et kunstværk, og jeg har en stor passion for guldsmedefaget. Dette kom også særligt til udtryk i 2015. Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg vandt to guldmedaljer i henholdsvis danmarksmesterskabet for guldsmede og efterfølgende i det nordiske mesterskab, hvor jeg repræsenterede Danmark.

Jeg går højt op i, at smykker skal være æstetiske og unikke, og for mig findes der ikke grimme og pæne smykker. Det skyldes, at et smykke skal repræsentere den, der bærer det. Der findes derimod grimme og pæne fremstillinger.

Smykkefremstilling er mit håndværk, og jeg går ikke på kompromis med min faglige stolthed. Jeg leverer kun et smykke, som jeg er fuldt ud tilfreds med. Mine materialer er ædelmetaller og smukke sten og perler i højeste kvalitet. Disse udgør udgangspunktet, og herfra er kombinationsmulighederne uendelige.

Forskellige slibninger og fatninger er medvirkende til, at smykket bliver unikt. Jeg kan ikke forestille mig et andet fag, der ville give mig den samme tilfredsstillelse af at skabe noget smukt og unikt, som ovenikøbet gives videre til et menneske, der glædes af at bære noget, jeg har fremstillet.