Besøg mit smykkeværksted i hjertet af Odense – fremstilling og reparation af smykker

Mit smykkeværksted er beliggende i samme lokaler som min smykkebutik i Odense – i Overgade 17.

Jeg åbnede værkstedet i sommeren 2017 og har siden da haft travlt. Når jeg ikke fremstiller nye smykker, reparerer jeg mine kunders gamle smykker.

Det kan for eksempel være en vielsesring, der er mærket af tidens tand, eller en løs sten i en ørering.

Det kan være fortvivlende, når et smykke, man holder af, går i stykker, men jeg kan heldigvis næsten altid finde en løsning på problemet.

Smykkeværksted i Odense til reparation af smykker

Det kan være svært at ramme den helt rigtige størrelse på en ring, eller længden på en kæde, når man giver smykker som gave. Det er irriterende, at det ikke passer, i det øjeblik man giver gaven, men det er ikke noget stort problem at tilpasse størrelsen på hverken ringe eller kæder.

Jeg tager mål, når du afleverer dit smykke hos mig, og du får det tilbage i den helt rigtige størrelse.

Desuden renser jeg dine smykker, så de fremstår så smukke som muligt. Ringe og kæder er ofte de smykker, vi har på alle døgnets 24 timer, og derfor bliver de også snavsede og mister glansen.

Når man får et smykke tilbage efter rensning, føles det næsten som at få et nyt.

Reparation af halskæder

Det sker desværre, at låsen på en halskæde går i stykker. Det skyldes typisk, at låsemekanismen bliver slap, hvis den bruges meget.

Forhåbentlig når du selv at opdage det, før du taber halskæden. Det er heldigvis ikke omfattende at skifte låsen på en kæde, og det er bedre at få det gjort for tidligt end for sent.

Ligeledes sker det, at kæden knækker. Det sker desværre som følge af slitage og er altså ikke nødvendigvis et udtryk for dårligt håndværk. Nogle led i en kæde kan være svagere end andre.

Når du afleverer en knækket kæde til reparation i mit smykkeværksted, kigger jeg alle leddene efter og forstærker evt. svage led samt reparerer det, der er gået i stykker.

Det er en tillidssag at aflevere et smykke til en fremmed, og du får naturligvis altid en kvittering på det, du har afleveret.

Kontakt mit smykkeværksted på Fyn

Hvis du har generelle spørgsmål eller ønsker en pris på en specifik opgave, skal du ikke tøve med at kontakte mig i værkstedet. Jeg står klar til at hjælpe dig godt videre.

Du kan ringe til mig på telefon 60 18 89 17 eller sende mig en mail.