Smykkeforretning – du finder min lille smykkebutik i Odense i Overgade nr. 17

En guldsmede eller smykkeforretning er ingen sjældenhed. De fleste byer med en handelsgade, som f.eks Odense, Middelfart, Svendborg og Assens, har en eller flere butikker, der forhandler smykker.

Der er heldigvis plads til de mange butikker, fordi smykker aldrig går af mode. Der er imidlertid stor forskel på, om butikkerne kun forhandler eller også fremstiller og reparerer smykker.

Nogle smykkeforretninger er kun forhandlere af et bestemt mærke. Som guldsmed i Odense tilbyder jeg både fremstilling og reparation af smykker.

Derfor er min smykkebutik i Odense unik

Når du træder ind i min forretning, finder du kun en lille udstilling af færdige smykker. Det skyldes, at langt de fleste af mine smykker er specialfremstillet til mine kunder. Det betyder, at de smykker, du finder hos mig, altid er unikke.

Jeg er nemlig ikke forhandler af andre smykker end dem, jeg selv fremstiller. Det gør, at min butik er anderledes end de fleste andre smykkebutikker.

Jeg har en portefølje fra tidligere opgaver, som du kan kigge i, inden du bestiller et smykke hos mig. Her kan du se billeder af mange af de smykker, jeg tidligere har lavet efter eget design, men også hvad jeg har fremstillet præcis efter mine kunders ønsker.

Det giver dig et godt indtryk af mit arbejde, og det kan måske også give inspiration til dit eget smykke.

Jeg satser på et tæt samarbejde med mine kunder, og jeg sætter en ære i altid at lave smukke smykker af høj kvalitet og i et lækkert design.

Jeg sælger udelukkende håndlavede smykker.

Jeg har travlt i min smykkebutik, og jeg ser med stor glæde, at folk kommer for at få fremstillet et smykke hos mig – ikke kun fra Odense, men også fra Svendborg, Middelfart, Assens og andre steder på Fyn.

Travlheden betyder dog også, at jeg som smykkedesigner kun arbejder langsomt på min egen kollektion. Den er dog undervejs, og med tiden vil mit udvalg af færdige smykker i forretningen blive større.

Jeg ønsker dog aldrig at opgive mit samarbejde med mine kunder. Hos mig vil du altid opleve, at du er i centrum, og jeg tager mig tid til at forstå dine ønsker. Det er opskriften på sammen at skabe lige præcis det, du ønsker.

Kontakt min smykkeforretning i Odense

Du kan enten besøge mig i min lille butik i hjertet af Odense på adressen Overgade 17 eller ringe på telefon 60 18 89 17 eller sende mig en mail på min kontaktformular her.